Kuljetus ja nosto kuorma-autolla

29 huhti by dxw3

Kuljetus ja nosto kuorma-autolla

Kuorma-auto kuljetuskalustona

Voit parhaiten varmistaa kuljetuksen onnistumisen tilaamalla heti riittävän kantokyvyn kuorma-auton. Olemme valinneet käyttöömme kuorma-auton, jonka paikalle tilaamalla voidaan suorittaa suuri osa yleisistä kuljetuksista.

Kuorma-automme, Volvo FM, on 500hv:n ja 4-akselisen rakenteen omaava monipuolinen auto. Lavan pituus on 6,3 metriä ja siihen on asennettu 1,8 metrin hydraulinen jatke, jonka ansiosta maksimipituus on jopa 8,1 metriä. Kuorma-auton kantavuus on 13-14 tonnia. Lavalla on siis mahdollista kuljettaa pitkiä ja raskaita kappaleita.

Kokemuksemme mukaan tämä kuljetuskalusto soveltuu erittäin hyvin asiakkaidemme kuljetustarpeisiin. Lavalla on mahdollista kuljettaa niin rakennustarvikkeita rakennusliikkeiden tarpeisiin kuin esimerkiksi leikkimökkejä tai veneitä yksityishenkilöiden pyynnön mukaisesti. Kuorma-automme muuntautumiskykyisen soveltuvuuden takia suurin osa toimeksiannoista voidaan suorittaa.

Tilaamalla heti sopiva ratkaisu kuljetustarpeeseesi, saat tehtävät hoidettua edullisesti ja luotettavasti. Meillä on pitkä kokemus ja olemme saaneet hyvän maineen asiakaspalvelustamme. Kysy meiltä ja varmista tarvittaessa suurimpien kappaleiden kuljetusmahdollisuudet.

Kuorma-auton nosturi

Useinmiten asiakkaamme tarvitsevat myös kuljetettujen kappaleiden nostamista kuorma-auton lavalle ja määränpäässä oikeaan paikkaansa. Tämän vuoksi olemme varustaneet kuorma-automme hyvin nostokykyisellä ja ulottuvalla kuorma-auton nosturilla. Näin voimme varmistaa nostotyön onnistumisen ja estää asiakkaidemme töiden kalliit viivästymiset.

Nostotöissä luotamme HMF:n valmistamaan 50tm:n kuorma-auton nosturiin. Nosturi mukautuu automaattisesti nostopaikalla olevaan tilaan. Mikäli tilaa ei ole kaikille tukijaloille, nostokyky säätyy vastaavasti antaen parhaan mahdollisen ja silti turvallisen toiminnan.

Nosturin suurin mahdollinen ulottuma ylöspäin puomin päähän on 31 metriä ja vastaavasti sivulle 28 metriä. Mikäli kuitenkin tilaa nostotyölle on vähän, nosturi säätyy automaattisesti ulottuman ja nostokyvyn suhteen tarjoten parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Kysy meiltä lisää nostotyön onnistumisen varmistamiseksi.