Kuljetus Kari Karttunen on nostopalveluihin ja kuljetuksiin erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla yli 30 vuoden ajan. Palvelemme läntisellä Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Siuntio, Lohja, Kirkkonummi sekä Vihti/Nummela. Kotipaikkamme on Nummela.

Kalustona käytössämme on maansiirtoauto ja kuorma-auto nosturilla.

Nosturiautossa yhdistyy kolme toimintoa:

  1. voit kuljettaa sillä tavaraa
  2. nostaa kappaleita paikasta toiseen
  3. tarvittaessa käyttää nosturia ulottuvana henkilönostimena

Voitte tarvittaessa ostaa meiltä maa-aineksia, jotka kuljetamme kuorma-autolla tarvittavaan paikkaan. Katso lisää maa-aineksista tästä.

Nosturilla varustetulla kuorma-autolla raskaidenkin kappaleiden siirtäminen paikasta toiseen on vaivatonta. Mikäli sinulla on tarve siirtää kappaleita, kannattaa valita ammattitaitoinen yritys, jolla on hyvä kalusto. Tällöin siirto- ja nostotyö on edullista, sillä teemme työn kerralla oikein. Saatte herkästi rikkoutuvatkin kappaleet vahingoittumattomina oikeaan paikkaan. Lue lisää nostotöistämme tästä.

Nosturiautolla on mahdollista tehostaa työntekoa merkittävästi. Tilaa nosturiauto, mikäli sinun pitää työskennellä turvallisesti korkealla. Koska nosturin alustana on kuorma-auto, joka on varustettu hydraulisilla jaloilla, toiminta on vakaata. Tämän lisäksi kuorma-autoa on helppoa ja nopeaa siirtää seuraavaan työskentelypisteeseen. Alustan ei välttämättä tarvitse olla tasainen ja helppokulkuinen, vaan kuorma-auto voidaan ajaa epätasaiseenkin paikkaan. Lue lisää nostoista tästä.

Olemme tottuneet toimimaan niin suurilla kuin pienilläkin rakennustyömailla. Kokemuksemme ansiosta kuljetamme nostettavat kappaleet sekä tarvikkeet vahingoittumattomina, täsmällisesti ja nopeasti. Arvioimme tarvittavan kuljetus- ja nostotyön välittömästi. Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeellamme.

Nosturin nostokyky on 50 tonnimetriä ja ulottuvuus n. 30 metriä.

Kuorma-automme lavetilla kulkee jopa 14 tonnin kuorma kappaletavaraa.

Maansiirtoautolla kuljetamme jopa n. 17 tonnia maa-aineksia.

Alta löydät joitakin työsuorituksiamme. Kerromme mielellämme lisää. Katso päivityksemme myös Facebookista.