Paljonko voimme nostaa?

Nosturimme nostokyky

Nosturin ulottuma ilmaisee nosturin suurimman mahdollisen pituuden autolta nostettavaan kappaleeseen. Kuorma-auton nosturimme suurin mahdollinen ulottuma sivulle on 28 metriä. Nosturillamme on hyvä nostokyky. Tästä johtuen voimme nostaa n. 550 kg:n painon jopa 28 metrin päästä. Suurin mahdollinen kappaleen paino saadaan, kun otamme huomioon myös siis mm. puomin ja koukun painot.

Nosturi kuorma-autossa

Kuorma-auton ja nosturin yhdistelmä on tehokas vaihtoehto, kun kappaleita joudutaan siirtämään paikasta toiseen. Nykyaikaisen kuorma-auton nosturin kuormankantokyky on entistäkin parempi. Voit siis siirtää suuriakin kappaleita joustavasti ja edullisesti. Kuorma-auto voidaan siirtää helposti tarvittavaan ahtaaseenkin tilaan. Aina nostopaikalla ei ole mahdollista järjestää nosturillemme ihanteellista tilaa. Nosturimme kuitenkin mukautuu tilan ja pohjan mukaan siten, että voimme saavuttaa suurimman mahdollisen nostokapasiteetin.

Mitä ja missä nostamme

Toimimme usein sekä rakennustyömailla että teollisuuden parissa. Näissä kohteissa nostamme työmaakontit, työkoneet, puutavarat, kattotuolit, ontelolaatat, elementit, metallirakenteet ja muut rakennustarvikkeet paikoilleen.

Meillä on myös lukuisia kuluttaja-asiakkaita. Nostamme ja kuljetamme heille toiveiden mukaisesti leikkimökit tai veneet oikeaan paikkaan.

Kuljetus ja nostopalvelumme toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu ja Länsi-Uusimaa: mm: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti/Nummela, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja.

Neuvomme ja palvelemme mielellämme. Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla.