Nostot - Kuljetus Kari Karttunen

Teemme nostotyöt nykyaikaisella välineistöllä nopeasti ja luotettavasti usein jopa saman päivän aikana. Meillä on ammattitaitoa ja pitkä kokemus rakennustyömaalla tehtävistä nosturipalveluista. Ammattitaidottoman nostopalvelun käyttäminen tulisi teille kalliiksi. Kannattaa keskustella tulevasta kuljetus- ja nostopalvelun tarpeestanne jo etukäteen.

Kuorma-automme on varustettu nosturilla, jolla voidaan työskennellä rakennustyömailla ja piha-alueilla. Kuorma-autoon asennetulla nosturillamme voimme nostaa ja siirtää kappaleita ulottuen lähes 30 metriin asti. Nosturiauto voidaan myös varustaa monipuolisesti koukulla ja nostoketjuilla, liinoilla tai kouralla.

Nostopalvelumme toimialueena on pääasiassa pääkaupunkiseutu ja Länsi-Uusimaa, mm: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti/Nummela, Kirkkonummi, Siuntio ja Lohja.

Nostopalvelu rakennustyömaalla

Nosturilla varustettu kuorma-auto sopii hyvin suureen osaan rakennustyömaan nosto- ja kuljetustöistä. Usein ei ole tarvetta tilata erikseen nosturia ja kuljetusta kappaleille. Työmaalle kannattaa tilata riittävän nostovoiman ja ulottuvuuden nosturilla varustettu kuorma-auto. Kantokykyinen kuorma-automme hoitaa kappaleiden kuljetuksen työmaalle. Kohteeseen saavuttaessa kuorma-auto on usein myös helppo siirtää juuri oikeaan paikkaan nostotyötä varten.

Varusteisiimme kuuluu henkilökori, jolloin nosturi on tarvittaessa myös henkilönostin. Henkilönostimesta voitte muun muassa katkoa puita tai maalata seiniä. Mikäli puunkaato on ajankohtainen, ota yhteyttä.

Kuorma-autolla, joka on varustettu nosturilla, voidaan kuljettaa ja nostaa rakennustyömailla ja teollisuudessa mm.

 • työmaakontit / työmaakopit
 • työkoneet
 • puutavarat
 • suursäkit
 • kattotuolit
 • ontelolaatat
 • elementit
 • metallirakenteet
 • muut rakennustarvikkeet

Nosturiautomme sijoitetaan pihalle siten, että kappaleiden nosto vaikkapa kerrostalon ylimpien kerrosten asuntoihin tai itse talon katolle onnistuu vaivattomasti. Katolla tarvitaan usein kattopeltiä, ilmastointilaitteita tai työkoneita.

Ulottuva autonosturimme – työskentelyä
kerrostalotyömaalla

Miksi rakennustyömaalle kannattaa tilata kuorma-auto nosturilla?

 1. Nosturiauto nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Kannattaa tilata työmaalle ensin kuorma-auto nosturilla, sillä se soveltuu suurimpaan osaan rakentamisen kuljetus- ja nostotöitä. Usein on nosteltava laitteistoja tai rakennekappaleita paikasta toiseen vaikeissakin olosuhteissa ja oudoissa kulmissa. Ammattitaitoinen nostopalvelu on tähän tehtävään oikea ratkaisu.
 2. Oikealla kalustolla varustettu nostopalvelu muuntautuu nopeasti tarpeisiin. Sillä on mahdollista nostaa raskaitakin kappaleita ulottuen riittävän pitkälle. Toisaalta työmiesten turvallinen siirtäminen korkeuksiin onnistuu henkilökoria käyttäen.
 3. Nosturiauton asetusaika on pieni. Ajamme auton kohteeseen ja aloitamme työt nopeasti. Kiinteän nostolaitteiston asettaminen kestää kauan ja sen siirtäminen vie aikaa.
 4. Kuorma-auton nosturia voi käyttää yksi henkilö. Sama henkilö ajaa auton paikoilleen ja edistynyt laitteisto säätää sen automaattisesti vakaaksi nopeasti. Säästät näin aikaa ja työtunteja verrattuna asetuksiin, mihin tarvitaan useampi henkilö.
 5. Voitte pyytää nosturiauton työmaalle pienellä varoitusajalla. Hyvä palvelu toimii nopeasti. Koska nostolaitteisto kulkee kuorma-autoon kiinnitettynä, se saadaan työmaalle niin valtateitä kuin tarvittaessa pieniä metsäteitäkin hyväksi käyttäen.
 6. Koska nykyaikainen nosturi on erittäin ulottuva, työmaalla on harvoja nostotöitä, mihin tarvittaisiin muuta laitteistoa. Koska työmaan muihin töihin tarvitsette joka tapauksessa nostolaitteiston, kannattaa käyttää myös raskaampiin nostoihin kuorma-auton nosturia.
 7. Jatkuvan kuorma-auton lavalle ja lavalta nostelun takia ammattitaitomme on karttunut yli 30 vuoden kokemuksellamme. Tämän vuoksi lavalle nostelun ja lavalta määränpäähän nostaminen ovat meille helppoja tehtäviä. Tämän vuoksi kappaleiden kuljettamiseen kannattaa käyttää kuorma-autoa, jonka nostinta käyttää sama henkilö.
 8. Koska nosturimme on teknisesti edistynyt HMF:n automaattisesti säätyvä laite, kuorma-auton saatavilla olevalla tilalla ja alustalla ei ole yhtä paljon merkitystä. Auto ajetaan tilaan, mikä työmaalla on. Tämän jälkeen nosturin tekniikka valitsee itse optimaalisen hydraulisten jalkojen asetuksen. Optimaalinen asetus mahdollistaa suurimman mahdollisen kuorman nostamisen kyseisestä paikasta. HMF:n automatiikka on markkinoiden edistynein.

Nostopalvelu teollisuudessa

Nostamme ja kuljetamme teollisuuden ja konepajojen laitteistot oikeille paikoilleen. Nostaminen tapahtuu usein helpommalta alustalta rakennustyömaihin nähden. Teollisuudessa on kuitenkin toisinaan ammattitaitoa vaativia nostotöitä, koska työskentelemme katoksissa ja rakennusten sisällä.

Puutavara

Jos puutavara tai laudat ovat nipuissa, nosto ja kuljetus on tehokasta. Muutaman puun kuljettaminen onnistuu kuitenkin myös ilman nippuja. Kannattaa siis niputtaa puutavara ennen kuljetusta, niin voimme tarjota teille tehokkaan ratkaisun tavaran siirtoon.

Yksityisasiakkaiden nostot

Meillä on kokemusta yksityisasiakkaidemme rakennustyömailta. Usein työmaalle tarvitaan painavia rakennustarvikkeita, joiden kuljetus ja nosto oikeaan paikkaan kannattaa antaa taitavan kuljetus- ja nostopalvelun tehtäväksi. Tällöin kuljetustyö on täsmällistä ja nostot saadaan suoritettua nopeasti sekä tehokkaasti. Otamme huomioon kohteen olosuhteet. Joskus tilaa ei ole paljon ja kappaleet sekä rakennustarvikkeet joudutaan nostamaan ahtaista väleistä. Olemme nostaneet suuriakin kappaleita siten, että sekä nostettava kappale että ympäristö säilyvät vahingoittumattomina. Katso tästä lyhyt tarina omakotitalotyömaalta.

Mikäli haluat saada nostettua kappaleita pihamaalla ja siirrettyä ne toisaalle, ota yhteyttä. Kuorma-auto nosturilla soveltuu tähän tarkoitukseen hyvin. Voimme suorittaa veneen tai leikkimökin nostot. Kuljetamme nämä tarpeen mukaan uuteen paikkaan ja nostamme kohteessa paikoilleen.

Osaavaa nostopalvelua

Kuljettajillamme on Valtti -kortit ja olemme Luotettava Kumppani.

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, miten eri nostotyöt suoritetaan.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää nostopalvelustamme. Selvitä mielellään etukäteen nostettavan kappaleen paino.

Kuorma-auton nosturi

Käytössänne on laadukas kalusto nostopalvelujen suorittamiseen. HMF:n valmistama automaattisesti alustalleen mukautuva nosturi on nykyaikainen laite. Tarjoamme tilasta riippumatta kohteessanne parhaan mahdollisen nostokyvyn. Kuorma-automme nosturi mukautuu olosuhteisiin ahtaissakin tiloissa ja epätasaisella alustalla.

Nosturiauto:

 • Volvo FM500hv
 • 4 -akselinen
 • Lava: 6,3 metriä + 1,8 metrin hydraulinen jatke – yhteispituus 8,1 metriä
 • Kantavuus jopa 14 tonnia

Nosturiauton nosturi:

 • nostokyky: 50 tonnimetriä
 • ulottuvuus: ylöspäin 31 metriä ja sivulle 28 metriä

Lue viimeisimmistä töistämme facebook -sivuiltamme.

Työmaakopin tai mm. veneen kuljetus ja nosto tehdään ammattitaidolla

Lue myös