Metallirakenteiden nosto ja kuljetus

22 tammi by dxw3

Metallirakenteiden nosto ja kuljetus

Rakennustyömailla ja teollisuudessa on usein tarpeen nostaa ja kuljettaa eri rakenteita. Laadukkaiden metallikappaleiden tarve on viime aikoina kasvanut. Usein kuljetamme painaviakin metallikappaleita kohteeseensa ja nostamme ne oikealle paikalleen. Käytössämme on ulottuva ja nostokykyinen kuorma-auton nosturi.

Erityisesti teräsrakenteita kuljetamme nyt enemmän. Tarvetta on myös mm. kromille tai alumiinille. Käsittelemme jokaista kappaletta tavalla, mikä estää sen vahingoittumisen kuljetuksen aikana.

Suurien rakenteiden kuljettaminen vaatii ammattitaitoa. Kuljetuksissa tapahtuu paljon virheitä. Kalusto voi olla vääränlainen tai ammattitaidossa on puutteita. Tämä aiheuttaa paljon ylimääräisiä kustannuksia. Ammattitaitomme takaa, että metallirakenteet ja muut tarvittavat kappaleet saapuvat kohteeseensa ajallaan ja turvallisesti. Kuorma-automme nosturi mahdollistaa ajan säästämisen, kun kohteen torninosturia ei välttämättä tarvita kappaleen paikoilleen asettamiseen. Nostamme kappaleen auton lavetille lähtöpaikastaan sekä kohteessa paikoilleen tarvittaessa heti omalla nosturillamme.

Kuorma-automme on monipuolinen ja voimme varustaa sen tarpeen mukaan. Voimme siirtää metallirakenteenne ja työkoneenne paikoilleen, mutta usein kohteessa tarvitaan nosturia myös muuhun käyttöön. Mukautuva nosturimme sopeutuu hyvin kohteen käytettävissä olevaan tilaan siten, että suurin mahdollinen ulottuvuus ja nostokyky voidaan saavuttaa. Neuvomme aina kuitenkin kertomaan kohteen erityispiirteistä etukäteen, jotta voimme varautua oikealla tavalla työsuoritukseen. Asetamme tarpeen mukaan nosturiin kätevästi kouran. Tai muunnamme nosturin henkilönostimeksi kytkemällä siihen henkilökorin.

Kuljetuskykyinen kuorma-automme, nostokykyinen kuorma-auton nosturimme sekä ammattitaitoinen palvelumme takaa, että saatte meiltä kustannustehokkaimman vaihtoehdon. Kannattaa olla meihin yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme taata teille parhaan palvelun. Suunnittelemme yhdessä kuljetusaikataulut ja nostotyön toteutusajankohdan. Näin voimme taata teille muiden töidenne katkeamattoman suorittamisen.

Olemme täyden palvelun nosturilla varustetulla kuorma-autolla työnsä suorittava kuljetusliike sekä nostopalvelu saman katon alla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voisimme suorittaa kaikki tarvitsemanne kuljetus- ja nostotyöt. Voimme tehdä niistä suuren osan ja tarvittaessa neuvoa muiden töiden suorittamisen suhteen. Joihinkin tehtäviin tarvitsette erikoiskalustoa. Kannattaa lähetä liikkeelle ottamalla yhteyttä ja kysymällä lisää. Kerromme mielellämme, missä töissä myös tarvitaan muuta kalustoa ja mistä sen voisi saada.